Povratak ljetnoj sezoni

Riječ, odnosno naziv virusa koji je izazvao pandemiju svjetskih razmjera ne želimo ni spominjati, no činjenica je da se punih 2mj niste nasladili Cotton specijalitetima. 
U ime te neugodnosti, pripremili smo svakakve nove delicije koje će Vas brzo podsjetiti zašto smo Vaš omiljen lokal. Za ljetnu sezonu smo pripremili još više originalnih jela, još slasnih deserta i još maštovitih pića i koktela. 
Svježi morski plodovi kojima je zasigurno godila uvjetovana čistoća zabranom morskog prometa ovo ljeto možda podigne kvalitetu jela na još neočekivaniju razinu (ako je to ikako moguće više od postojećeg). 
Nezagađena i netaknuta okolina u kojoj smo uzgajali čak i najsitnije, naizgled beznačajne začine već zrače omamljivim mirisima koji će Vas očarati neovisno o jelu kojega p...Pročitaj još


Specijaliteti od ribe i morskih plodova

Mediteranske delicije uvijek predstavljaju vrhunske tanjure i senzacionalne okuse. Naravno, isto mora imati temelje u svježim namirnicama obrađenim i pripremljenim na najbolji način. Upravo navedeno Vas čeka u Cotton Club Restoran & Bar  morskim specijalitetima.
Bogata povijest Istre počiva na tradicionalnim gastronomskim temeljima najrazličitijih specijaliteta od ribe i morskih plodova. Kako biste otkrili sve najukusnije morske nijanse istarske povijesti, svakako se prepustite čarima delicija koje će za Vas pripremiti chefovi ovoga bisera u Poreču.
Njegujući tradiciju, povijest i same gastronomske temelje, Cotton Club Restoran & Bar Vam nudi najrazličitije i uistinu bogate okusom morske recepte. Morski plodovi u kombinaciji s raznom tjesteninom dok se međusobno sjedinjavaju njihove nijanse i izvlače upravo najbolje iz ovih bogatih namirnica, ka...Pročitaj još


Istra – najbolja maslinarska regija u svijetu

Istra je poznata po svojim tradicijskim vrijednostima – prekrasna netaknuta priroda, kristalno more, bogata povijest i kultura, kao i nevjerojatni okusi vina i maslina. Bogatstvo kojim Istra u svojem ruhu raspolaže, uistinu je zadivljujuće, a njen zavičaj starina, ljepota i zdravlja, rado će Vas ugostiti i primiti u svoje naručje. 
Osim što je Istra toliko poznata po svojim tradicijskim vrijednostima, ona ima i jednu uistinu laskavu titulu. Nesumnjivo je da njena ljepota ostavlja bez daha, jednako kao što maslinovo ulje stvara upravo one note koje su nedostajale konačnom tanjuru. Dobrodošli u Istru – najbolju maslinarsku regiju u svijetu! 
Grančica masline predstavlja simbol mira, a njena dugovječna stabla neraskidivo su vezana s Mediteranom i samom Istrom. Korijeni tradicije maslinarstva u Istri sežu još u davna...Pročitaj još


Uzgoj vlastitih maslina kao temelj najfinijih jela

Istra je poznata po svojim ljepotama koje se ne kriju samo u njenoj raskošnosti prirode, povijesti i kulture, već i u njegovanju tradicije i domaćih proizvoda. Upravo sve navedeno vrijednosti su koje sačinjavaju same temelje gastronomije Cotton Club Restoran & Bar u Poreču, a jedna od posebnosti njihove kuhinje jest njihovo domaće zeleno tekuće zlato. Riječ je, naravno, o maslinovom ulju – osnovnoj namirnici koja sačinjava njihova najfinija jela!

Upravo studeni predstavlja maslinarima najveći izazov – riječ je o mjesecu kada se obiru plodovi masline i kada se vide konačni rezultati cjelogodišnjeg njegovanja maslina. Cotton Club Restoran & Bar za potrebe svoje kuhinje, ali i prodaje, uzgaja vlastite masline – temelje njihovog BIO ekstra djevičanskog maslinovog ulja koje nastaje tradicijom gnječenja i cijeđenja ploda maslin...Pročitaj još


Bogatstvo raznolikosti gastronomije i vrhunskog gina

Raznovrsnost menija jedna je od glavnih karakteristika koja valja biti prisutna na uistinu bogatoj gastronomskoj sceni – raznolikost okusa, bogatstvo boja i neodoljivih mirisa, kao i savršeno usklađene namirnice čije si nijanse međusobno komplementiraju i stvaraju pravu ekstazu najboljih gastronomskih okusa. Upravo sve navedeno možete pronaći u Cotton Club Restoran & Bar!
Raznolikost i bogatstvo njihovih specijaliteta na meniju čine uistinu nevjerojatnu ponudu koja će zadovoljiti sva istančana nepca i njihove okusne pupoljke. Razna mesna i riblja jela, pripremaju se na najrazličitije načine kako bi se zadovoljila svaka gastronomska težnja, ali i kako bi se istaknule sve nijanse navedenih jela. Uvijek rado je birana i njihova domaća tjestenina – ručno izrađena, savršeno čuva svoje najvrjednije kvalitete i nijanse, kao i krajnji okus k...Pročitaj još