Jednom od najvećih gurmanskih delicija specifičnih za Istru smatra se meso boškarina, sivo-bijelog goveda dugih rogova koje je simbol istarske regije. Davnih dana boškarin je bio radno govedo i ljudi su ga koristili za oranje polja ili tegljenje kamena za gradnju tipičnih autohtonih kuća. Postojala je, kažu, ta posebna poveznost između istarskog čovjeka i njegovog blaga. No poljoprivrede i života općenito promijenila je tijek stvari, pa je boškarine zamijenila. Početkom devedesetih broj grla u Istri spao je  a jedva stotinu. Bilo je potrebno gotovo dva desetljeća da se obnovi broj grla ovog tradicionalnog istarskog goveda te da uzgoj boškarina dobije novu svrhu. Danas je njegovo meso nezaobilazan dio gurmanske atrakcije Istarskog poluotoka i smatra se  ednom od najcjenjenijih namirnica koje se mogu naći na ovim prostorima. Uzgoj goveda te sazrijevanje i proizvodnja mesa obavljaju se u strogo kontroliranim uvjetima. Jer riječ je o mesu jedinstvene kvalitete, s obzirom na to da se pasmina boškarina razvijala u vrlo specifičnim mikrobiološkim i geofizičkim uvjetima te uz bioraznolikost lokalnih pašnjaka. Meso boškarina ima vrlo osebujan okus i aromu, a svim ovim posebnostima svakako pogoduje i činjenica da se meso u Istri ne uzgaja u ndustrijskim uvjetima, već isključivo u malim, manufakturnim. Boškarin se danas uzgaja posve prirodno, a na jednak način pristupa se mesnim proizvodima vrhunske kakvoće koji ne sadrže nikakve industrijske sastojke. Za sve ovo može se zahvaliti nekim novim naraštajima Istrijana koji su iznašli savršen način da očuvaju tradiciju svojih predaka i ponude nešto posebno što u potpunosti udovoljava visokim kriterijima suvremenog tržišta. Kao prava gurmanska meka, i restoran Cotton Club poslužuje meso  boškarina prema najvišim gastronomskim standardima, a u ponudi se mogu naći brojna jela od ove namirnice koja će zadovoljiti nepca i najzahtjevnijih ljubitelja dobre hrane.