Raznovrsnost menija jedna je od glavnih karakteristika koja valja biti prisutna na uistinu bogatoj gastronomskoj sceni – raznolikost okusa, bogatstvo boja i neodoljivih mirisa, kao i savršeno usklađene namirnice čije si nijanse međusobno komplementiraju i stvaraju pravu ekstazu najboljih gastronomskih okusa. Upravo sve navedeno možete pronaći u Cotton Club Restoran & Bar!
Raznolikost i bogatstvo njihovih specijaliteta na meniju čine uistinu nevjerojatnu ponudu koja će zadovoljiti sva istančana nepca i njihove okusne pupoljke. Razna mesna i riblja jela, pripremaju se na najrazličitije načine kako bi se zadovoljila svaka gastronomska težnja, ali i kako bi se istaknule sve nijanse navedenih jela. Uvijek rado je birana i njihova domaća tjestenina – ručno izrađena, savršeno čuva svoje najvrjednije kvalitete i nijanse, kao i krajnji okus koji se krije u delicijama alla puttanesca, al calamari, penne portobello, tagliatelle al tartufo i tagliatelle cotton club, a kako biste otkrili sve okuse koji se kriju iza ovih naziva, jednostavno ih morate kušati i prodrijeti u sve tajne okusa i aroma koje će Vas osvojiti! 
Izuzev aromatične gastronomije, Cotton Club Restoran & Bar nudi i brojna vrhunska pića, a jedno od njih je i gin. Vrlo popularan i osvježavajući gin-tonic, u Cotton Clubu se priprema na poseban i uistinu originalan način – osim što se koristi desetak najpoznatijih marka ginova, posebni pripravci i začinsko bilje dolazi upravo iz njihovog vlastitog uzgoja! Cotton Club uzgaja brojne domaće arome istarskog kraja, poput bosiljka, ružmarina, mente i citrusa, a samim time se za gin-tonic koriste svježe i prvoklasne sirovine. 
Cotton Club Restoran & Bar uistinu je pravo mjesto spoja jedinstvene i raznolike gastronomije, kao i vrhunskih pića koja krase vlastito uzgojeni pripravci. Prepustite se raznolikosti Cotton menija i kušajte nove nijanse okusa njihova tanjura, ali i čaša!