Istra je poznata po svojim tradicijskim vrijednostima – prekrasna netaknuta priroda, kristalno more, bogata povijest i kultura, kao i nevjerojatni okusi vina i maslina. Bogatstvo kojim Istra u svojem ruhu raspolaže, uistinu je zadivljujuće, a njen zavičaj starina, ljepota i zdravlja, rado će Vas ugostiti i primiti u svoje naručje. 
Osim što je Istra toliko poznata po svojim tradicijskim vrijednostima, ona ima i jednu uistinu laskavu titulu. Nesumnjivo je da njena ljepota ostavlja bez daha, jednako kao što maslinovo ulje stvara upravo one note koje su nedostajale konačnom tanjuru. Dobrodošli u Istru – najbolju maslinarsku regiju u svijetu! 
Grančica masline predstavlja simbol mira, a njena dugovječna stabla neraskidivo su vezana s Mediteranom i samom Istrom. Korijeni tradicije maslinarstva u Istri sežu još u davna vremena kada su stari Rimljani prepoznali plodno tlo Istre za uzgoj mediteranskog eliksira – maslinovog ulja. Na temelju te dugotrajne tradicije, istarski maslinari stvorili su neka od najboljih maslinovih ulja na svijetu, čime su svakako opravdali laskavu titulu – prestižni svjetski vodič za vrhunska ekstra djevičanska maslinova ulja, Flos Olei, proglasio je Istru regijom s najboljim maslinovim uljem na svijetu i to čak četiri puta! 
Tradicija i kvaliteta samoga ulja, prepoznata je na svjetskoj razini, a isto se, naravno, koristi i u samome vrhu gastronomije. Samim time, možete biti sigurni u savršene okuse kuhinje Cotton Club Restoran & Bar! Osim što njihovo maslinovo ulje možete kušati u njihovim najfinijim delicijama i specijalitetima, isto možete kupiti i sami koristiti u stvaranju prekrasnih specijaliteta kojima ćete zasigurno oduševiti Vaše najbliže!