Mediteranske delicije uvijek predstavljaju vrhunske tanjure i senzacionalne okuse. Naravno, isto mora imati temelje u svježim namirnicama obrađenim i pripremljenim na najbolji način. Upravo navedeno Vas čeka u Cotton Club Restoran & Bar  morskim specijalitetima.
Bogata povijest Istre počiva na tradicionalnim gastronomskim temeljima najrazličitijih specijaliteta od ribe i morskih plodova. Kako biste otkrili sve najukusnije morske nijanse istarske povijesti, svakako se prepustite čarima delicija koje će za Vas pripremiti chefovi ovoga bisera u Poreču.
Njegujući tradiciju, povijest i same gastronomske temelje, Cotton Club Restoran & Bar Vam nudi najrazličitije i uistinu bogate okusom morske recepte. Morski plodovi u kombinaciji s raznom tjesteninom dok se međusobno sjedinjavaju njihove nijanse i izvlače upravo najbolje iz ovih bogatih namirnica, kao i specijaliteti od riba – brancin na mediteranski, tuna odrezak, škampi na žaru, losos filet, lignje na žaru i pržene lignje – bogata su ponuda ovoga restorana, ali samo temeljnim komponentama, kao i obradom i pripremom navedenih jela, postižu one sočne, jedinstvene i aromatične okuse. 
Svježina ribe i morskih plodova ključna je kako bi se istaknule bogate i samo najfinije nijanse konačnih specijaliteta i delicija. Cotton Club Restoran & Bar pobrinut će se da ispuni Vaša visoka očekivanja od njihova tanjura i da Vam tim temeljnim komponentama pruži potpuno zadovoljstvo kušanog, ali i savršenstvo cjelokupnog gastronomskog doživljaja.