Riječ, odnosno naziv virusa koji je izazvao pandemiju svjetskih razmjera ne želimo ni spominjati, no činjenica je da se punih 2mj niste nasladili Cotton specijalitetima. 
U ime te neugodnosti, pripremili smo svakakve nove delicije koje će Vas brzo podsjetiti zašto smo Vaš omiljen lokal. Za ljetnu sezonu smo pripremili još više originalnih jela, još slasnih deserta i još maštovitih pića i koktela. 
Svježi morski plodovi kojima je zasigurno godila uvjetovana čistoća zabranom morskog prometa ovo ljeto možda podigne kvalitetu jela na još neočekivaniju razinu (ako je to ikako moguće više od postojećeg). 
Nezagađena i netaknuta okolina u kojoj smo uzgajali čak i najsitnije, naizgled beznačajne začine već zrače omamljivim mirisima koji će Vas očarati neovisno o jelu kojega poželite u našem lokalu. Vrijeme pandemijske karantene smo iskoristili za nove recepte, osvježavanje izgleda Cotton Club-a, te mnoštvo noviteta koji Vas čekaju za ljetnu sezonu 2020. Uvjereni smo kako će Vas oduševiti sve redom što smo za Vas pripremili. 
Vidimo se!