Tataki tuna sa Cotton potpisom

Tataki tuna je tradicionalno japansko jelo delikatne pripreme koje zahtjeva mirnu i iskusnu ruku, te najfinije sastojke. Kad je riječ o pripremi Tataki tune, jedina dolazi u obzir sashimi-grade tuna, koja je sam vrhunac ponude kako po svježini, tako i po kvaliteti. Lagano popržena po rubovima, tuna zadrži svježinu, mekanu teksturu nalik svilenoj, nježan miris mesa bogatog proteinima, a dodatno ih se naglasi mješavinom ostalih tekstura i okusa. Ljubitelji morskih plodova obožavaju Tataki tunu, što vidimo i po dolascima u lokal te broju narudžbi ovog fenomenalnog jela. Inače tradicionalno servirana uz sezamovo ulje, kuhari Cotton Cluba Poreč biraju lokalni autohtoni pristup, te ju obogaćuju najfinijim maslinovim uljem domaće proizvodnje markiranim Cotton Club. Upotrebom maslinovog ulja domaće proizvodnje su na taj način istaknuli bogatu istarsku trad...Pročitaj još


Cotton Club – „Fritaja s morskim plodovima“

Ekskluzivna ponuda Cotton Cluba donosi jednu novu proljetnu deliciju za Vaše nepce – fritaju s plodovima mora! U vrhunskoj kombinaciji ovog specijaliteta pronaći će se lignje, gamberi, vongole, s dodatkom crnih rezanih maslina, kaparom i feta sirom. Fritaja je tradicionalno istarsko jelo koje zahtjeva vještinu pripreme jaja, najčešće u raznolikim kombinacijama domaćih specijaliteta. U Cotton Clubu pronaći će se bogata ponuda autentičnih recepata Istre, uvijek s dozom inovacije i individualnog pečata, uključujući ovaj novi jedinstveni gastronomski specijalitet sa svježim plodovima mora.

Raznovrsne kombinacije rakova i &s...Pročitaj još


Istarsko - azijska fuzija koja će vas očarati

Jedan od specijaliteta u ponudi prestižnog porečkog restorana Cotton Club predstavlja kombinaciju tradicionalnih istarskih jela i egzotičnih azijskih delicija koje su neizostavna kombinacija za vruće ljetne večeri. Cotton Club poznat je po svojim vrhunskim chefovima koji su brojnim i kontinuiranim edukacijama uvijek u korak s najnovijim trendovima gastronomske scene. Vješto kombinirajući tradicionalna jela istarskog podneblja s raznim namirnicama iz drugih krajeva urodila je i ovom izvrsnom istarsko-azijskom fuzijom koja će očarati svakoga.

Glavni sastojak ovog osvježavajućeg egzotičnog jela je goma wakame salata, u kombinaciji s tartarom o...Pročitaj još


Uživajte u neobičnom spoju okusa u Cotton Clubu

Losos je jedna od najpopularnijih riba koja se koristi u brojnim svjetskim kuhinjama. Može se pripremati na razne načine: možete ga peći, pržiti, jesti sirovog u obliku carpaccia ili sušiti na dimu. Kako god okrenete, losos je savršeni odabir u svakom trenutku, u svakoj prilici.

Restoran Cotton Club u Poreču poznat je po vrhunskom kulinarskom umijeću pripremanja jela na razne načine uz dodatak domaćih začina i maslinovog ulja.

Jeste li ikada probali grčki jogurt i ribu?


Rapsodija morskih blagodati

Nema ništa ukusnije od toga kada zasladite nepce omiljenim okusima ribe i morskih plodova, zar ne? Posjetite restoran Cotton Club i još jednom se u to uvjerite! 
Škampi su iznimno cijenjeni morski plodovi što zbog savršenog okusa, što zbog visoke nutritivne vrijednosti. Meso škampa je osebujnog okusa te se može koristiti za pripremu najrazličitijih jela (salata, juha, rižoto). Njegovo sočno meso podarit će vašim nepcima pravu simfoniju okusa. U kombinaciji s tartarom od tune i carpacciom od brancina uz dodatak sezonskih začina svjedočit ćete jedinstvenoj rapsodiji morskih blagodati. Carpaccio od brancina mariniran je u emulziji od domaćeg maslinovog ulja i kore crvene naranče što dodatno upriličuje ovu jadransku poslasticu. 
Za pripremu jela koriste se domaće i svježe namirnice. S obzir...Pročitaj još