Losos je jedna od najpopularnijih riba koja se koristi u brojnim svjetskim kuhinjama. Može se pripremati na razne načine: možete ga peći, pržiti, jesti sirovog u obliku carpaccia ili sušiti na dimu. Kako god okrenete, losos je savršeni odabir u svakom trenutku, u svakoj prilici.

Restoran Cotton Club u Poreču poznat je po vrhunskom kulinarskom umijeću pripremanja jela na razne načine uz dodatak domaćih začina i maslinovog ulja.

Jeste li ikada probali grčki jogurt i ribu?

Sada je jedinstvena prilika da vašim nepcima priuštite nezaboravno gastronomsko iskustvo. Posjetite restoran Cotton Club i uživajte u neobičnom spoju jedinstvenih okusa. Ondje za vas svakodnevno pripremamo vrhunske specijalitete koji odišu okusima istarskog zavičaja.

Odlučite se za savršenu kombinaciju lososa i grčkog jogurta koja će razveseliti vaše nepce. Ova neodoljiva poslastica priprema se od carpaccia od lososa posluženog s dimljenim grčkim jogurtom uz dodatak koromača, krastavaca i cherry rajčica. Kombinacija za prste polizati!

Uz ovo ukusno jelo, profesionalno i iskusno osoblje preporučit će vam najbolje vinske kapljice kako bi upotpunili vaše cjelokupno gastronomsko putovanje.