Ekskluzivna ponuda Cotton Cluba donosi jednu novu proljetnu deliciju za Vaše nepce – fritaju s plodovima mora! U vrhunskoj kombinaciji ovog specijaliteta pronaći će se lignje, gamberi, vongole, s dodatkom crnih rezanih maslina, kaparom i feta sirom. Fritaja je tradicionalno istarsko jelo koje zahtjeva vještinu pripreme jaja, najčešće u raznolikim kombinacijama domaćih specijaliteta. U Cotton Clubu pronaći će se bogata ponuda autentičnih recepata Istre, uvijek s dozom inovacije i individualnog pečata, uključujući ovaj novi jedinstveni gastronomski specijalitet sa svježim plodovima mora.

Raznovrsne kombinacije rakova i školjkaša neizostavan su element tradicije Istre, koji su pomno birani ne samo po svojoj vrhunskoj kvaliteti, već i po izuzetno bogatim nutritivnim vrijednostima. Primjerice gamberi, vrsta kozica delikatnog okusa bogata je bjelančevinama, dok su vongole, školjke koje je najbolje pripremati u proljeće kada imaju najpuniji okus, bogate su proteinima, mineralima i vitaminima. Kapari, aromatični cvjetni pupoljci, mediteranski je začin koji se često koristi kao dodatak mnogim jelima. Poznati su i po svojim afrodizijačkim svojstvima, ali su također i puni antioksidansa. Priprema domaćih specijaliteta u Cotton Clubu dostigla je razinu umjetnosti, pošto se svako jelo priprema na poseban i inovativan način, uz mnogo znanja i vještine iskusnih kuhara ovog prestižnog porečkog restorana. Smješten na samom ulazu u staru gradsku jezgru, Cotton Club Vam nudi posebno istarsko gastronomsko iskustvo koje će Vam dočarati kulinarski virtuozi u bogatoj ponudi tradicionalnih istarskih i dalmatinskih jela.