Tataki tuna je tradicionalno japansko jelo delikatne pripreme koje zahtjeva mirnu i iskusnu ruku, te najfinije sastojke. Kad je riječ o pripremi Tataki tune, jedina dolazi u obzir sashimi-grade tuna, koja je sam vrhunac ponude kako po svježini, tako i po kvaliteti. Lagano popržena po rubovima, tuna zadrži svježinu, mekanu teksturu nalik svilenoj, nježan miris mesa bogatog proteinima, a dodatno ih se naglasi mješavinom ostalih tekstura i okusa. Ljubitelji morskih plodova obožavaju Tataki tunu, što vidimo i po dolascima u lokal te broju narudžbi ovog fenomenalnog jela. Inače tradicionalno servirana uz sezamovo ulje, kuhari Cotton Cluba Poreč biraju lokalni autohtoni pristup, te ju obogaćuju najfinijim maslinovim uljem domaće proizvodnje markiranim Cotton Club. Upotrebom maslinovog ulja domaće proizvodnje su na taj način istaknuli bogatu istarsku tradiciju, koju iscijeđenom narančom dodatno pojačaju dojam Mediterana do mjere u kojoj se gosti osjećaju kao mjesni starosjedioci čak za vrijeme dok pred njima stoji tipično jelo azijskog podrijetla. Svatko po kušanju priznaje kako je riječ o fenomenalnom spoju dvaju inače veoma različitih kulinarskih tradicija.
Riječ Tataki u doslovnom prijevodu označava "nježno udaranje", no po prijevodu gubi svoj smisao. Riječ je u biti o nježnom tapkanju začina u meso tune plohastim dijelom kuharskog noža, a dijelom i o tapkanju prstima po mesu dok je u marinadi kako bi upilo bogate i izražajne okuse svih začina koji pomažu činiti ovo umjetničko dijelo. 
Uvjerite se sami o kojoj uzvišenoj razini kulinarstva se radi posjetom u naš profinjeni lokal, te počastite svoje nepce azijskim, a dušu istarskim specijalitetom u jednome tanjuru.