Užitak za pamćenje – prilično je visok cilj za postaviti si ovoga ljeta. Bilo da se radi o užitku topline i sunca, prekrasnog pogleda koji se proteže ispred vas ili ljepotama istarskih gradova – koji god užitak tražite, svakako ćete ga pronaći u Poreču. Ako još tome dodamo i jedinstveni gastronomski užitak – cijelo ljeto će uistinu biti za pamćenje! 
Već istančana nepca prilično izbirljivo tragaju za novim okusima i ekstazama. Kako ih ne biste razočarali, svakako se zaputite u Cotton Club – Restoran & Bar Poreč! Profinjen i topao ambijent koji vas uistinu vodi kroz nezaboravno gastronomsko iskustvo, ono je čega se chefovi drže prilikom kreiranja istarske tradicije na tanjuru. Izjednačavajući tradiciju s notama modernizma i luksuza, jela su na razini prave umjetnosti koja se savršeno sjedinjuje s domaćim maslinovim uljem i vrhunskim vinima koja odlično prianjaju svojim notama i nijansama. 
Naravno, neizbježna je vrhunska domaća tjestenina. Njihova ponuda tjestenina je uistinu velika pa ćete imati problema odabrati samo jednu – tjestenina al calamari s lignjama, peršinom, rajčicom i vinom ili možda ukusni Penne portobello, tjestenina s kuhanom šunkom i pršutom – samo su neke od ponuda između kojih možete birati, a iz kojih je vidljivo da se radi o pravim gastronomskim i umjetničkim kreacijama. Alla putanesca, Tagliatelle al tartufo, Tagliatelle cotton club također su delicije pripremljene od domaće tjestenine koja samo svojim egzotičnim imenima uistinu mame i intrigiraju nepce dok se bogatstvo tog okusa i sočnosti uistinu ne može opisati.
Uz vrhunski menu tjestenine, savršeno prianjaju note kvalitetnih vina bogate vinske karte koja se sjedinjuju s okusima i aromama tanjura, uistinu tvoreći pravi gastronomski i umjetnički užitak za pamćenje.