U Cotton Clubu, mjestu najraznolikijih aroma i originalnih okusa, pripremani specijaliteti oduševljavaju svojim ukusnim i svježim mirisima, a jedno od takvih primamljivih jela je i tatarski odrezak od tune.

Ovaj ekskluzivni recept sačinjen od sirovog nasjeckanog i začinjenog odreska, ljetni je specijalitet koji mami svojom egzotikom i zanimljivom poviješću. Legenda kaže kako naziv tatarski potječe od nomadskog naroda iz ruskih stepa – Tatara, koji su omekšano konjsko meso jeli sirovo. Zanimljivost je da meso nije bilo uobičajena namirnica starih nomadskih naroda Tatara, koji su morali prilagođavati stepskim uvjetima, pa su sirovo meso sjekli na komadiće kako bi se lakše moglo probaviti. Najvjerojatnije su upravo Tatari, ta vrijeme pohoda u 13.st. dovezli u Europu ovaj specifičan recept koji danas uživaju mnogi ljubitelji mesnih specijaliteta. Danas je ovaj recept obogaćen raznim mirodijama i specijaliziranim načinom pripreme, a svježa tuna koja je neizostavni dio ovog ukusnog jela stavlja svoj jedinstveni pečat okusa i mirisa mora i morskih dubina.

Cotton Club, danas već kultno mjesto vrhunskih specijaliteta, smješten u samom centru Poreča nudi nezaboravno gastronomsko iskustvo popraćeno bogatom vinskom listom koja će upotpuniti Vaše jelo i podariti mu čarobne arome najboljih etiketa vina. Uživajte u prekrasnim aromama i priuštite svojim nepcima nezaboravan gurmanski doživljaj brižno pripreman od najsvježijih namirnica originalnih recepturama Cotton Cluba!