U prestižnom porečkom restoranu, poznatom po vrhunskim specijalitetima, koriste se začini proizvedeni na prirodne načine bez aditiva. Preuzeti iz mediteranskog nasljeđa, u Istri se oduvijek koristilo domaće maslinovo ulje, ružmarin, bosiljak ili češnjak, koje je u Cotton Clubu postalo sinonim dobro začinjenog jela. Vodeći brigu prvenstveno o kvaliteti namirnica i vrhunskom okusu, Cotton Club na ovaj način u svoju bogatu ponudu raznih originalnih receptura koje prate najnovije svjetske gastronomske
trendove, uključuje i ono najbolje od istarskog kraja.
Maslinovo ulje, eliksir koji se u Istri uzgaja stoljećima, prirodan je antioksidans prepun vitamina i nezasićenih masnih kiselina, koji štiti zdravlje cjelokupnog organizma.
Domaći začini uzgajani su također na prirodni način, a tipične mediteranske arome ružmarina ili bosiljka savršeni su završni pečat svakoga jela, ali i izvrsnih koktela i alkoholnih pića koje nudi Cotton Club.
Osim u jelima s menija, Cotton Club je obogatio svoju ponudu i prikladnim izdanjima začina „za ponijeti“, stoga možete uživati vrhunskim aromama i kod kuće. Osim maslinovog ulja, koje dolazi u pakiranjima od 0.25, 0,5 ili 0,75 dl, u Cotton Clubu
možete nabaviti i aromatizirane soli nastale na bazi istarskih začina. Osim bosiljka, češnjaka i ružmarina Cotton Club nudi i pakiranja „Istrian Herbs“, „Chili“, „Red Wine“ i „Fish Mix“. Prigodan poklon, upakiran u dekorativne ambalaže izvrstan je način
očuvanja uspomene na Istru i bogate arome koje nudi.