Kraj ljeta i početak prvih jesenskih dana, svakako sa sobom donosi nove gastronomske težnje. Kako biste ispred sebe dobili inovativne i uistinu divne delicije koje će Vas omamiti mirisom, osvojiti bojama, zadiviti teksturom i zavesti okusom, treba naglasiti kako se restoran prvo treba opskrbiti kvalitetnim i vrhunskim namirnicama koje će činiti temelje tih delicija. Tako ovi dani donose početak sezone vrganja – cijenjene gastronomske delicije koja svojim jedinstvenim okusima začini svaki tanjur.
Cotton Club Restoran & Bar u Poreču, vrlo je pažljiv pri odabiru ove namirnice koja predstavlja jednu od najcjenjenijih gljiva gastronomske scene. Upravo zato, restoran stavlja naglasak da u svojoj kuhinji koriste domaće, istarske vrganje svojih lokalnih berača. Istarska tradicija s notama modernog i luksuznog, temelj je njihovih tanjura koji se savršeno sljubljuje upravo s domaćim namirnicama čije nijanse i arome najbolje poznaju i cijene.
Bogati i uistinu raznoliki menu pruža Vam mogućnost odabira najveće težnje Vašega nepca. Kako je sezona vrganja započela, dopustite ovome, kako ga rado nazivaju, kralju gljiva, da Vas zavede svojim specifičnim okusnim nijansama pripremljenim na raznolike i inovativne načine – bilo da se radi o vrganjima koji predvode glavno jelo i stavljaju naglasak na sami njihov okus, bilo da se radi o vrganjima pripremljenim kao umak kojim se samo lagano dodaje njihova aroma – na koji god način pripremljeni, nijanse vrganja uistinu dolaze do izražaja. Upravo to razlog je da se uputite u Cotton Club Restoran & Bar – ukoračite u sezonu vrganja i prepustite se njihovom neodoljivom okusu!