U Cotton Clubu, profinjenom porečkom bistrou nudimo jedinstveni gurmanski doživljaj i užitak. Vrhunska kvaliteta namirnica i specifična atmosfera oduševit će svakoga tko se zatekne u našem lokalu. Ne treba posebno naglašavati da je Cotton Club postao omiljeno mjesto druženja i uživanja u dobroj hrani i piću. 
Stručno i iskusno osoblje svakodnevno teži još većem uspjehu, stoga se sve namirnice i svi recepti pomno kombiniraju kako bi ugodili nepcima naših gostiju.
U svom izobilju kojega za Vas pripremamo, izuzetno je teško odvojiti jedno specifično jelo kojime bi se mogli pohvaliti. Samouvjereno se dičimo izobiljem mesnih jela, bogatstvom najfinijih domaćih tjestenina, ali i beskrajnim, neopisivim okusima što nam Jadran nudi. Neupitnu svježinu ribe pripremljenu na pedantan Cotton Club način svakodnevno nudimo svojim oduševljenim gostima. Jedan od primjera je filet brancina na mediteranskom povrću; intenzivna rapsodija okusa i mirisa za svačije nepce. Filet brancina na Cotton Club način priprema se u tavi na prethodno dinstanom povrću domaćeg uzgoja. Mrkva, tikvice, korjen celera, kapare, crne rezane masline i cherry rajčice dinstane na domaćem maslinovom ulju uz dodatak vrhunskog bijelog vina izbirljivo i pažljivo kombiniramo kako bi se pobrinuli za savršen mix okusa kojega nikako ne smijete propustiti. Jednostavno je riječ o tanjuru kojega morate probati ukoliko osjećate ikakvu osobnu vezu s plavetnilom Jadrana. 
Poreč je svakako poznat po mnoštvu izuzetnih ugostitelja koji se ističu iz mase, po fenomenalnim lokalima gdje se može probati mnoštvo finih jela, ali Cotton Club je svjedok tradicije ovih prostora, a u kombinaciji s modernim pristupom kvaliteti jedno je od mjesta koje morate posjetiti! 
A po iskustvu smo uvjereni kako ćete se i vratiti po još. No bez brige, Meni Cotton Club-a nudi obilje izbora za svačije ukuse, od predjela do deserta. A atmosferu birate od privatne i najintimnije, do pogleda u prvom redu na užurbani stalni život Porečana koji se kreću po trgu. 
Radujemo se Vašem dolasku!