Nema ništa ukusnije od toga kada zasladite nepce omiljenim okusima ribe i morskih plodova, zar ne? Posjetite restoran Cotton Club i još jednom se u to uvjerite! 
Škampi su iznimno cijenjeni morski plodovi što zbog savršenog okusa, što zbog visoke nutritivne vrijednosti. Meso škampa je osebujnog okusa te se može koristiti za pripremu najrazličitijih jela (salata, juha, rižoto). Njegovo sočno meso podarit će vašim nepcima pravu simfoniju okusa. U kombinaciji s tartarom od tune i carpacciom od brancina uz dodatak sezonskih začina svjedočit ćete jedinstvenoj rapsodiji morskih blagodati. Carpaccio od brancina mariniran je u emulziji od domaćeg maslinovog ulja i kore crvene naranče što dodatno upriličuje ovu jadransku poslasticu. 
Za pripremu jela koriste se domaće i svježe namirnice. S obzirom na to da je meso škampa iznimno osjetljivo, naši iskusni i profesionalni djelatnici svu pažnju posvećuju njegovoj pripremi kako bi vam mogli pružiti savršeni gastronomski užitak. 
Tartar od tune priprema se od sirovog mesa, stoga naglasak stavljamo na odabranim komadima koji se tope u ustima. Škampi, tartar od tune i carpaccio od brancina savršeni su uvod u nadolazeće sljedove hrane. Zasladite vaše nepce i prepustite se savršenim okusima Jadrana.