Vrhunska ulja za vrhunsku kuhinju

 

ulja cottonclub na ogledalo

Proizvodnja maslinovog ulja je u Istri tradicija od koje rijetki odustaju. Razlog tome je idealna blaga mediteranska klima koja pogoduje rastu drva masline, ali i mediteranski mentalitet u kojemu ljudi "drže" do tradicije koja na ovim prostorima seže u daleko rimsko carstvo.  
Kombinacija navedenoga je originalna receptura za maslinova ulja poznata po cijelom svijetu po svojoj kvaliteti. 
Mentalitet Cotton Cluba je takav da zahtjeva samo najbolje. Iako Istra obiluje vrhunskim maslinovim uljima vrijednim svake pohvale, odlučili smo naš već fenomenalan gastronomski užitak dodatno obogatiti vlastitom proizvodnjom maslinovog ulja. Tradicijom, vrhom izbora, uz blagodati raja u kojemu se nalazimo, dobili smo "tekuće zlato" vrijedno high-end kuhinja kao što je ona u Cotton Club-u. Brojni gurmani koji objeduju u našem ambijentu su svjesni činjenice kako i naizgled i samo ukrasni začin može činiti razliku između vrhunskog doživljaja nad tanjurom i običnog objeda kojega će gost zaboraviti već pri desertu. Kako bi uspjeli pružiti samo najbolji užitak, sva jela u kojima se pojavljuje maslinovo ulje obogaćena su našim vlastitim tekućim zlatom. Maslinovo ulje najfinije kvalitete uredno pakirano kako i priliči našem brendu koji je u vječitom koraku pred drugima. 
Na zahtjev mnogih naših gostiju, kako stalnih, tako i turista u prolazu, odlučili smo pružiti svima priliku kupovine maslinovog ulja kojeg ekskluzivno koristimo u pripremi naših jela. Prodaja maslinovog ulja Cotton Club je moguća isključivo unutar prostora samog lokala, čime Vas pozivamo na nezaboravno gastronomsko iskutvo za kojime nećete požaliti. 
Za kupnju maslinovog ulja Cotton Club se obratite personalu lokala, koji će Vas uskoro oduševiti predstavljanjem našeg "tekućeg zlata" u koje ćete se zaljubiti i poželjeti ga na svakom tanjuru. 

 


 

 

0,75dl

165kn/kom

0,5dl

110kn/kom

0,25dl

63kn/kom


 

Aromatizirane soli kao savršen završni dodir

 

aromaticne soli cottonclubaromaticne soli cottonclub na zidu

"Igra" začinima u našoj kuhinji je na velika vrata prihvaćena od strane svih naših gostiju, stoga smo odlučili predstaviti Vam još jedan niz rješenja koja proizvodimo u našim redovima. Riječ je o aromatiziranim solima domaće proizvodnje koji nude savršen završni detalj svakome jelu. Konkretan izbor od blažih mediteranskih kombinacija kao što su "Istrian Herbs", "Rosemary", "Basil", i "Garlic", pa do probojnih i odlučnih aroma "Fish Mix", "Chili" i "Red Wine" nudi kombinaciju koja će odgovarati svakom Vašem tanjuru. 
Takva rješenja pričaju gostima o našoj posvećenosti, ljubavi prema našem poslu i željom koju imamo za stalnim razvitkom te poboljšanjem svega što nudimo. Aromatizirana sol može biti naizgled bezazlena sitnica, no iskustvo naših kuhara, kao i reakcije naših cijenjenih gostiju pokazuju još jedan važan uspjeh našeg lokala. Gosti su tako ugodno prihvatili ideju i samo korištenje naših aromatiziranih soli da smo odlučili brendirati njihovu proizvodnju u skromnim i stilskim pakiranjima za ponijeti iz našeg lokala u vlastite kuhinje. Stoga i Vi sami možete iskusiti detalj koji u pravoj količini i trenutku od običnog tanjura može učiniti nezaboravno iskustvo i najzahtjevnijem nepcu.